مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

سلام. به تازگی خانومی از من به اتهام مزاحمت تلفنی شکایت کرده اونم با سیم کارتی که من اصلا از وجودش مطلع نبودم. وقتی به دفتر ایرانسل مراجعه کردم گفتن دو تا سیم کارت 9 سال پیش بنام من ثبت نام شده و حالا با یکی از این سیم کارت ها برای این خانم ایجاد مزاحمت شده و من باید جوابگو باشم. منم سریع دوتا سیم کارت رو سوزوندم. میخواستم بدونم الان چیکار باید بکنم؟ چطوری میتونم شخصی که بنامم سیم کارت خریده رو پیدا کنم و بیگناهی خودم رو ثابت کنم؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.از طریق پلیس فتا در صدد پیداکردن شخصی که از سیم کارت شمااستفاده کرده باشید.

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

کسی نمیتواند بنام شما سیمکارت بخرد و شما توضیحاتتان را در دادسرا بدهید ولی شما مسئولید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همین حرفها را به دادیار و پلیس فتا و دادگاه بگو اگر سابقه سو نداشته باشی و شخصیتتان با این اتهام همخوانی نداشته باشه مشکلی پیش نمیاد