مشاوره حقوقی رایگان - خانمم بعد از ده روز فراری بودن صیغه را باطل کرد

خانمم ده روز از خونه فرار کرده بود و خبری نبود بعداز ده روز امروز رفته صیغه نامه را باطل کرده من زندگیمو دوست دارم چیکار باید کتم میشه شکایت کنم ایا؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان بذل مدت فقط از طرف مرد وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در صیغه موقت زن وکالت داشته باشد می تواند صیغه را فسخ کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

روش های باطل کردن صیغه محرمیت، انقضای مدت، بذل مدت از جانب مرد و فسخ صیغه موقت قبل از موعد است. باید بررسی شود همسر شما بر چه اساسی باطل کرده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

صیغه نامه قابل ابطال نیست
و زوجه باید از طریق قانونی اقدام نمایبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر در صیغه نامه حق بذل و انقضای مدت امده تنها از سوی زوج صورت میگیرد . زوجه بر چه اساسی ان را باطل کرده؟؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زوجه نمیتواند ابطال نماید مگر از طریق مجرای قانونی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به تنهایی امکان ابطال طلاق یا بذل مدت نیست