مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در دایر کردن فساد و فحشا

من با دو نفر رفیق هام رفتیم خونه یک خاله تا ورود کردیم مامورها ریختن همه ما گرفتن اینقدر ما رو زدن ترساندن رفیق هام گفتن من اینا رو آوردم شب مهمان کلانتری بودیم صبح دادگاه بردن چون رفیق هام گفتن من اینا بردم خونه خاله دو تا دختر بود قاضی من و خاله و دو تا دخترها اقرار کردن دخترها جرم گردن گرفتن به همه ما مشارکت در دایر کردن فساد و فحشا دو فقره شش سال اشد مجازات درخواست کرده الان یک تجدید نظر داریم حتی سوال ازم نکرد قاضی جلسه اول حکم داده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتراض دارید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعتراض مناسب با مشورت وکیل انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید لایحه تجدیدنظرخواهی دقیق تنطیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید یک لایحه مستدل بنویسید و از خود دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما و خواسته شما به شکل دقیق و مشخص بیان نشده است. و شما صرفا به شرح ماوقع اکتفا کرده‌اید. بهتر است که سوال خود را بطور مشخص بیان کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و درود باید وکیل داشته باشید وگرنه حبس تماس بگیرید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

پرسش شما چیست
میتوانید ظرف مهلت مقرر به رای دادگاه اعتراض نمایید تا در دادگاه تجدید نظر بررسی شود پ بهتر است لایحه تخصصی تنظیم گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
...

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با تنظیم یک لایحه تخصصی در مهلت قانونی نسبت به رای اعتراض واز خود دفاع کنید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
پرونده شما نیاز به مطالعه دارد ( اقرار سایر متهمان ؛ گزارش نیروی انتظامی ؛ اعترافات دوستان شما و ...‌ ( دوست عزیز صرف حضور در مرکز فساد و فحشا موجب مسئولیت کیفری برای شما و تحمل این مقدار مجارات حبس نیست . حتما با یک وکیل جهت مطالعه پرونده شما قبل از پایان مهلت تجدید نظر خواهی تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت اعتراض در مهلت داشته تجدید نظر کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با همکاری یک‌ وکیل متخصص در امور کیفری اقدام به تنظیم لایحه دفاعیه تخصصی نمایید

یاسمن رضایی

سرکار خانم یاسمن رضایی :

درود
نیازمند بررسی است، با وکیل اقدام نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید دلائل خود را جهت اعتراض ارائه دهید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
شما چنانچه دفاع لازم رو بکنید لازم نیست نگران باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تا فرصت اعتراض باقی است اعتراض نمایید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام شما اقرار بر جرم خود نمودید؟ اگر سابقه کیفری موثر ندارید با مطالعه پرونده تان از شما در دادگاه تجدیدنظر دفاع صورت می گیرد