مشاوره حقوقی رایگان - فضولی

با سلام و عرض ادب
روستای ما با پلاک ثبتیx سه هزار هکتار مساحت دارد.
یک شرکت مسکن 250 هکتار از این زمین هارا تفکیک و به شهرک تبدیل کرده.
برای مالکان زمین ها 20 درصد سهم مالک داده و سند قطعی زده.
ما یک هکتار زمین خارج از محدوده شهرک به شخصی فروخته ایم.
آن شخص با وکالتی که به وی داده ایم زمین داخل شهرک را واگذار و سهم مالکانه من را که به نام من صادر شده دریافت کرده.
به شرکت قضیه رو درمیان گذاشتم؛ گفتند زمینت رو به ما نشان بده!
اما من موقعیت زمین رو فراموش کرده ام؛ خصوصا الان که مرزها را از بین بردن؛
خیلی از جاهای زمین خونه ساختن!
آیا اون سهم مالکانه میتونه گواه مالکیت من باشه؟
ممنون از حوصله شما عزیزان

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که تمام مدارک، مستندات و اسناد مرتبط با موضوع تحت بررسی و مورد مداقه قرار گیرد تا با اشراف کامل بر موضوع و شرایط حاکم، پاسخ مناسب حقوقی جهت رفع مساله حقوقی ارائه شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه شخصی که ملک شما را تصاحب کرده شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابلیت پیگیری دارد لیکن بهتر است بدوا با یک‌وکیل در این خصوص مشورت نموده و‌بعد از برسی مدارک از طریق ایشان اقدام نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بله کار پیچیده ای هست ولی شدنیه نگران نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست در این خصوص از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست بدهید