مشاوره حقوقی رایگان - هک شدن از طریق تماس کد کشور

با سلام. میخواستم بدونم با جواب دادن ب شماره کشورهای خارجی امکان هک شدن تلگرام وجود دارد یا خیر ؟!؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
می توانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر احتمالی وجود دارد بهتراست موضوع را از پلیس فتا سوال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دور از ذهن نیست متاسفانه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما حقوقی نمی باشد و متخصصین این امر را جویا شویم

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بایست از پلیس فتا که اطلاعات کافی در زمینه سرقت اطلاعات دارند و بروز و متخصص هستند پیگیری نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق فتا پیگیر باشید

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام نخیر امان نداره

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در پاسخگویی ب تماس این شماره های ناشناس هر اقدامی محتمل و امکان پذیر است بهتر است پاسخ ندهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به شیوه‌های نوین کلاهبرداری که هر روز متاسفانه رو به فزونی است، احتمال کلاهبرداری و هک وجود دارد. اما در نظر داشته باشید اقداماتی انجام ندهید که شک برانگیز است. به عبارت دیگر به چنین تماس‌هایی پاسخ ندهید.