مشاوره حقوقی رایگان - باز پس گیری ملک

سلام پدرم چند سال پیش به خاطر یه وام مجبور شد خونه خودشو به اسم برادرش بزنه
واون هم خونشو به اسم بابام بزنه الان بعد چند سال اومده میگه خونه ماله منه بهتون هم نمیدمش به نظرتون این امکانش هست که ازما بگیره خونمونو؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر مالکیت مالک سند رسمی است
و اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

جواد ملک محمدی

جناب آقای جواد ملک محمدی :

با سلام
بله در صورتی که منزل رو به صورت قانونی به برادرش انتقال داده باید قرارداد رو به حالت قبل بر میگرداندند و الان ایشان میتوانند ملک رو تصاحب کنند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ممکن است

شما باید با توجه به مستندات
و دلایل دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن را مطرح نمایید و ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تنها اگر شاهدی این وسط باشد میتوانید مانع شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیلز به اثبات دارد که کار ما وکلاست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
انتقال پدر شما به چه نحو بوده است؟! آیا سند تک برگ قطعی به نام عموی شما زده شده است؟! اگر این اقدام صورت گرفته است طبق قانون و مقررات، عموی شما مالک قانونی و رسمی ملک مورد اشاره در متن سوال می‌باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر کسی صاحب سند است مالک می باشد مگر اینکه خلاف آن اثبات شود