مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله صوری ملک

سلام. من یک خانه دارم با یه دوستی که بهش خیلی خیلی اعتماد داشتم زندگی میکردم من به دلایلی خانه خود را به اسم این شخص کردم ولی الان نمیاد به نامم بزنه ازم باج میخواد بعد ازش بنگاهی قولنامه گرفتم و همه دوست آشنا میدانن که خونه مال من است و به اسم این کردم الان نمیاد بزنه به نامم منو بی زحمت راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام اگر قصد واقعی معامله نبوده وقصدشما براین بوده که ملک دوباره به خودتان برگردد چنین معامله ای صوری است واساساباطله

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام درصورتیکه مدارک شما قوی باشد میتوانید اثبات کنید درهرحال از مشاوره تخصصی استفاده کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مبایعه نامه داریدددادخواست الزام به تنظیم سند علیه ایشان مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید دادخواست ابطال معامله صوری به دلیل مقایسه ارکان معامله مورد بررسی قرار گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اگر بعد از انتقال مبایعه نامه گرفتید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید ولی برای طرح دعوی با خواسته های صحیح با ارائه مدارک از وکیل مشورت بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر صوری بودن نقل وانتقال اثبات کردد قابل ابطال است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اعلام بطلان عقد بیع را به علت صوری بودن
به طرفیت انتقال گیرنده
مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از یک وکیل متخصص در امور مذبور کمک بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
باید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست بطلان را مطرح نمایید