مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه ملک

سلام. اولا من درسال 1392 ازطریق مشاور املاکی ازپدرم مدرک گرفتم که تازمانی که پدرم زنده میباشد همه چیز مال پدرم وبعداز پدرم به مادرم میرسد به شرطی که حق فروش ندارد. حالا مادرم دوباره ازما بی خبر پدرم رو برده دوباره مبایعه نامه گرفته که ازبابت مهریه همه چیز رو شوهرم به من زنش فروخته. ودرقبال همون مبایعه نامه تعهد داده که تازمانی که پدرم زنده هست اختیارش دست پدرم هستش دوما ازپدرم که مریض وخانه نشین وفلج میباشد تعهد داده باز ازش نگهداری وحضانت کند سوما تعهد داده که بعداز حیات وی به این شماره مبایعه نامه تصرف شود. حالا مادرم ازما بی خبر رفته ازرو همین مبایعه نامه سند رسمی زده بدون اینکه تعهد نامه رو نشون بدهد حالا میگه میفروشم خانه وچیزهایه دیگر رو. حالا من میتوانم با اون فروشنامه اولی وبااین تعهد که مادرم داده کاری دردادگاه پیش ببرم یانه. بعدش حساب هم میکنم مهریه مادرم خیلی ارزشش کمتر از سندی هستش که ازرو مبایعه نامه به اسمش زده. راستی یکسال هم هستش که پدرم رو انداخته رفته من ازش نگهداری میکنم وبه تعهدش عمل نکرده. وحالا که پدرم زنده هستش سند زده میگه میفروشم طبق اون تعهدی که بالا گرفتم بعد ازحیات وی هم عمل نکرده.لطفا منو راهنمایی کرده وراه حلی نشونم دهید. آیا با مبایعه نامه که تعهد درمقابل داره میشه سند زد یانه. تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید الزام به انجام تعهدات را بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی ، نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

اگر مادر مبایعه‌نامه عادی داشته باشد ، بعد از فوت پدر ، ابتدا باید در دادگاه مالکیت مادر اثبات گردد و مادر باید دادخواست به طرفیت ‌تمام ورثه اقامه نماید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر به شما مخاطب سایت دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن مرتبط با زمین و املاک و باغات است و کلا اموال غیر منقول میشود به این صورت نیست که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یگدیگر پیوند دارد و شبیه یکدیگر ولی متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را یه هیچ وجه نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی و دریافت پاسخ مناسب حقوقی، لازم است که کلیه مدارک، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد