مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک با مبایعه نامه

سلام وقت بخیر بنده ملکی راه پیش فروش خریدم و مبایعه نامه تنظیم کردیم باتعهدات فروشنده ودرحال حاضر به تعهدات عمل نکرده والان قصد فروش ملک راداریم امضا فروشنده املاک و2شاهد در مبایعنامه هست ودرحال حاضر انشعابات راخودمان گرفتیم آیا میتوان ملک را الان بامبایعنانه فروش کرد برسراختلاف با فروشنده که سازنده بوده برسرلج بازی میخواهد در قسمتی ازپارکینگ روبه کوچه مغازه احداث کرده بود را تصرف کند ومامالکین اجازه ندادیم والان همه ملک ها روفروخته ودیگرماکی نداره.میتوان بامبایعنانه ملک رابفروشیم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان نقل و انتقال وجود دارد ولی خریدار جدید میتواند به طرفیت شما و ایادی ماقبل دعوای الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح کند‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان نقل و انتقال وجود دارد شما نیز می‌توانید با استناد به مبایع نامه انتقال بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی می‌بایست توسط وکیل متخصص ملکی بررسی و پیگیری لازم توسط وکیل انجام شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با مبایعه‌نامه قابل فروش هست ولی خریدار میتواند به طرفیت شما فروشنده الزام به تنظیم سند دهد