مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب و جلب دادرسی و صدور کیفرخواست

سلام
وقتتون بخیر بنده شاکی هستم و در پرونده اخرین ابلاغیه ای ک پیرامون شکایت تهدید و توهین داشتم موارد زیر امده
قرار جلب دارسی /منع تعقیب صادر شد
قرار جلب دادرسی توضیحاتش بر اساس ماده 608 و 669 ک توهین و تهدید بوده و مدارک موجوده و .. ک صادر شده
منع تعقیب پیرامون شکایت دوم ک پخش تصویر بوده زده شده .

حالا توی روال کار پرونده زده شده کیفرخواست صادر شد برای شخصی ک شاکی وی بودم .

اما توضیحات سایت ثنا نوشته پرونده مختومه شد و ادامه ابلاغیه ای نیومده برای من ایا چون پرونده ارسال شده به دادگاه اینو توی ثنا زده یا نه مختومه شده .

و اینکه ماده 608 و 669 چه حکمی صادر میشه ؟
موضوع تهدید به انتشار عکس بوده بعلاوه توهین و فحاشی و تهمت ناروا ک شامل حد قذف هم شده

اگر پرونده بره دادگاه حداکثر حکمی ک معمولا صادر میشه چیه ؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
توهین عادی جزای نقدی دارد و قذف شلاق حدی
تهدید هم که علی الظاهر منع تعقیب بوده و مجازاتی نداره

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نسبت به منع تعقیب میتوانید اعتراض کنید.کیفرخواست صادر شده وارسال میشه دادگاه.اونجا تعیین وقت میشه ونهایتا حکم صادر میشه.مجازات توهین وفحاشی جزای نقدی هس وتهدیدم شلاق تا74 ضریه یا دوماه تادوسال حبس که قابل تبدیل وتعلیقه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
از بابت جرم توهین و تهدید
کیفرخواست صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان مجازات بسته به شرایط پرونده و موقعیت مرتکب است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.