مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از فسخ معامله ملک

من آپارتمانی را با اعطای حق فسخ به فروشنده خریداری کردم به شرح زیر
600میلیون از پول را پرداخت کردم و 2چک 100 میلیونی بابت بخشی از ثمن‌ معامله پرداخت کردم که اولی پاس شد ولی برای چک دوم قرار شفاهی ک بین من و فروشنده و بنگاه دار گذاشته شد این بود که خانه را به رهن بدم و جای چک را پر کنم اما در مبایعه نامه این قرار را ننوشتیم متأسفانه خانه رهن نرفت
حال موعد چک رد شده اما این چک چون دست بنگاه بوده گویا ،به بانک نرفته و گواهی عدم پرداخت نگرفته و برگشت نخورده
حالا فروشنده رفته اظهارنامه و شکوائیه برای فسخ داده و مدعی شده که خریدار به تعهد خودش عمل نکرده و حق فسخ رو اعمال کرده

برای اینکه ثابت بشه پر شدن جای چک منوط به رهن بود من 4شاهد مرد دارم از جمله پدر و برادر و بنگاه دار و مشاور بنگاهی
میخوام بدونم آیا میتونه فسخ انجام بده یا نه؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگر دادخواست فسخ داد با همین مطالب دفاع بفرمایید و از شما شاهد خواهند خاست