مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو لیزینگی

سلام خودرو x55 مدیران خودرو سال 1401 اول سال خریدم پلاک و برگ سبز همه بناممه و مدارک کامل بوده حالا شرکت لیزینگی امده میگه از اول اقساط نداده و کل ارزش ماشین بدهی داره ، قبل من هم دو دست چرخیده و دوبار پلاک تعویض شده ، ایا میتونن ماشینمو توقیف کنن چون اون شخص اول که اصلا ندیدمش اقساطشو نداده و گفته ندارم بدم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌تواند شما نیز می‌توانید از فروشنده‌ی خود شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پلاک تعویض شده باشد امکان توقیف پلاک به راحتی وجود ندارد.
به هر حال اگر شرکت ماشین را توقیف کرد می توانید علیه فروشنده طرح دعوی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله امکانش وجود دارد شما هم میتوانید از فروشنده شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست توقیف دهید و یا دادخواست مطالبه وجه ثمن معامله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شرکت ماشین را توقیف کرد می توانید علیه فروشنده طرح دعوی کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.بله میتواند توقیف کند.بستگی به قولنامه دارد شما میتوانید اقساط را پرداخت واز دست قبل مطالبه کنیذ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان توقیف وجود خواهد داشت زیرا ‌خریدار اول به تعهدات خود طبق
مفاد قرارداد ، عمل نکرده است و ..

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

بله میتونن در این صورا شما باید از فروشنده شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکان توقیف وجود دارد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
بله امکان توقیف وجود دارد
شما میتوانید از فروشنده شکایت کنید.

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
بله چون در خود سند ذکر میشه که خودرو در رهن لیزینگ فلان شرکت میباشد و تمامی معاملات و تعویض پلاک های بعدی تاثیری در این حق رهن ندارد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
با توجه به فرض سوال امکان توقیف وجود دارد
چنانچه به هر علت اتوموبیل از ید شما خارج گردید میتوانید علیه دشت های قبلی دادخواست دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در صورتی که شما خودرویی را به صورت لیزینگ از شرکتی تحویل گرفته‌اید و مدارک ثبتی آن به نام شما باشد، شما صاحب مالکیت آن خودرو هستید و حق امتیاز و استفاده از آن را دارید. با این حال، در صورتی که اقساط لیزینگ شما به هر دلیلی پرداخت نشده باشند، شرکت لیزینگ حق دارد برای تأمین بدهی‌های خود، اقدام به توقیف خودروی شما کند.

در مورد ماشینی که شما اشاره کرده‌اید، اگر شما تمام اقساط لیزینگ را به موقع پرداخت کرده‌اید و برای شرکت لیزینگ بدهی ندارید، شرکت لیزینگ حق ندارد بدون اطلاع و رضایت شما خودرو را توقیف کند. اگر شرکت لیزینگ درخواست توقیف خودرو را دارد، شما می‌توانید با ارائه مدارک و اسناد مربوطه به دادگاه مراجعه کنید و درخواست خود را مطرح کنید و حقوق خود را دفاع کنید.

در هر صورت، بهتر است با شرکت لیزینگ در ارتباط باشید و مسئله را با آنها مطرح کنید تا بتوانید بهترین راه حل را پیدا کنید.