مشاوره حقوقی رایگان - خریدار خودرو لیزینگ

باسلام
بنده خریدار یک خودرو پارس مدل 89 به شماره شهربانی ......... هستم که قسط خود را پرداخت ننموده و خودرو از تاریخ 1/8/95توقیف ایران خودرو در پارگکینگ دادگستری میباشد لطف کنید جهت مشاوره به بنده آگاهی لازم مبذول فرماید.. البته به گفته خریدار قبلی در تاریخ توقیف خودرو10میلیون خودرو بدهکار لیزینگ بوداست لطفا راهنمایی فرمایید.
باکمال تشکر

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

در صورت در رهن بودن خودرو فقط با پرداخت بدهی امکا ن بیرون آورد ن از پارکینگ وانتقال وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر بعلت عدم پرداخت اقساط خودرو توقیف است باید اقساط را پرداخت و رضایت شاکی را جلب نمایید
در غیر این صورت باید دید علت توقیف چیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خودرو توسط شرکت لیزینگ توقیف شده است بعد از پرداخت اقساط و یا گرفتن مهلت برای پرداخت و نحوه پرداخت می توانید نسبت به رفع توقیف اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید خودتان اقساط را پرداخت نمایید

و سپس دادخواست مطالبه وجه و
خسارات به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا باید مشکل توقیفی حل شود و با وکالت اقدام کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
جهت آزاد کردن خودرو میبایست اقساط پرداخت شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق نمایندگی مربوطه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیاز به مشاوره تلفنی یا حضوری دارید⚖

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام به مرجع توقیف کننده مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بالاجبار باید مبلغ فوق الذکر را تادیه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بدهی و اقساط تادیه
علیه فروشنده دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه خودرو در رهن باشد فقط با پرداخت بدهی امکا ن خروج از پارکینگ وانتقال وجود دارد