بچه در اين سن ملحق به مادر است
با سلام در اینجا حق حضانت با مادر است و دادگاه بهترین تصمیم را که به مصلحت بچه باشد اتخاذ مینماید
تا هفت سالگی با مادر است اما اگر پدر ثابت کند که مادر صلاحیت نگه داری همین مدت را هم ندارد میتواند مانع بردن طفل شود
با درود پرسشگر ارجمند زوری نیست حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد
با سلام بله
سلام حضانت با کسی است که حکم حضانت دارد
با سلام خیر پدر می تواند دادخواست سلب حضانت بدهد.
بلی
سلام و عرض ادب خدمت شما درست است که اولویت حضانت تا هفت سالگی با مادر است ولی دادگاه میتواند مصلحت طفل را رعایت کند در این رابطه و با توجه به فرض سوال ممکن است دادگاه حضانت را به پدر با توجه به مصلحت طفل بدهد
اصولا تا 7 سال حق حضانت با مادر هست، مگر اینکه دادگاه بنا به مصلحت طفل حضانت مادر را به مصلحت نداند
تا هفت سالگی حضانت با مادر است حال میتوانید از دادگاه درخواست حضانت فرزند بنمایید
حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر می باشددر صورتی که مادر صلاحیت نداشته باشد ویا دادگاه با بررسی شرایط بودن فرزند رابا مادر بر خلاف مصلحت بداند میتواند تصمیم دیگری بگیرد.
درود برشما درست است که تا 7 سالگی حضانت کودک با مادر است ولی دادگاه میتواند به مصلحت کودک تصمیمی که به صلاح اوست در نظر بگیرد و البته در اینگونه مواقع میتواند از کارشناس و مددکاران اجتماعی و روانشناس کمک گرفته تا رفته رفته وابستگی کودک به حد نرم.ال رسیده و مادر نیز به حق و حقوق شرعی خود نایل آید چراکه مادر نیز حق شرعی و قانونی دارد که باید در نظر گرفته شود . طبیعتا کودکان به دلیل کمی سن و تلقین پذیری زود وابسته می گردند و به کمک مددکار اجتماعی و روان شناس این مورد قابل درمان است .
قانونا حضانت با مادر میباشد.اما دادگاه میتواند باتوجه به شرایط ومصلحت طفل حضانت را از مادر سلب کند
خیر دادگاه مصلحت طفل را در نظر میگیرد
سلام حضانت تا 7 سالگی با مادر است . مگر با طرح درخواست اعطای حضانت و ارجاع فرزند به پزشکی قانونی و روانشناسی از دادگاه تقاضا کنید با توجه به مصلحت طفل خواسته طفل حضانت به پدر داده شود
سلام خیر قاصی با توجه به مصلحت فرزند و شرایط مادر تصمیم خواهد گرفت
تا هفت سالگی حق و تکلیف مادر هستش ولیردر صورت صلاحدید کودک خیر
سلام خیر
با سلام تا هفت سالگی حضانت با مادر است مگر اینکه شما عدم صلاحیت مادر را اثبات کنید یا دادگاه خودش مصلحت را در این بداند که حضانت فرزندتان را به شما بدهد. در صورت نیاز تماس بگیرید.
قانونا تا 7 سالگی حضانت با مادر است مگر سلب حضانتش را گرفته باشند.
با وجود آن که حضانت طفل تا هفت سال با مادر است اما دادگاه بنا بر مصلحت طفل تصمیم می گیرد
درود وفق قانون حضانت تا هفت سال با مادر است ولی مصلحت طفل ارجحیت دارد که تصمیم در این زمینه با دادگاه رسیدگی کننده است
خیر اصل بر تمایل و رضایت بچه هست و بچه هست که انتخاب میکند که با چه کسی زندگی کند حتی اگر حضانت با مادر باشد
حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است مگر اینکه مادر صلاحیت نداشته باشد
سلام به طور کلی، در مواردی که پدر و مادر از هم جدا شدهاند و به دلیل اختلافاتی نسبت به حضانت فرزندانشان به دادگاه مراجعه کردهاند، تصمیم نهایی حضانت بر اساس مصلحت کودک و با توجه به شرایط فردی و خانوادگی آنها تعیین میشود. با این حال، در مواردی که فرزند به دلایل خاصی مانند وابستگی شدید به یکی از والدین، موافقت خود را با آن والدین نشان ندهد، دادگاه ممکن است تصمیم بگیرد که حضانت به دیگری از والدین یا شخص ثالثی که از نظر روانی و فیزیکی برای نگهداری فرزندان مناسب است، واگذار شود. بنابراین، در مورد موضوعی که شما اشاره کردهاید، دادگاه باید تصمیم بگیرد که چه کسی برای نگهداری و تربیت فرزند شما مناسبتر است و در نهایت تصمیمگیری خواهد کرد. به هر حال، والدین باید به مصلحت و رفاه فرزندشان توجه کنند و تلاش کنند که برای فرزندشان شرایط بهتری ایجاد کنند.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.