مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری بخاطر نپوشاندن جوی آب و نداشتن جدول کنار بلوار

با سلام، من روز جمعه در حال عبور از یک بلوار بودم و یک لحظه حواسم پرت شد و ماشین منحرف به به داخل جوی کنار بلوار افتاد که عمق زیادی داشت و جدولی هم نداشت. بابت این موضوع که شهرداری منطقه این کانال را نپوشانده و حتی یک جدول کوچک هم برای تعیین حریم این کانال تعبیه نکرده باید به کجا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست یا شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس خطاب به دادگاه عمومی حقوقی طرح شکایت نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

جهت مطالبه خسارت باجلب نظر کارشناس ابتدا تامین دلیل وسپس با توجه به مبلغ خسارت در شورا یا دادگاه دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هیچگونه علائم هشدار دهنده ای نیز برای جلوگیری از وقوع حادثه نصب نشده باشد ، و این موضوع موجب بروز حادثه و ورود خسارت به شما شده باشد ،حق شکایت و مطالبه خسارت را خواهید داشت. به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

دادخواست مطالبه خسارت با جلب نطر کارشناس بطرفیت شهرداری منطقه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط ‌کارشناس رسمی موضوع در نظریه کارشناسی ذکر گردد

و بعد مطالبه خسارت نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید درصد تقصیر حادثه ابتدا معین شود
توصیه میکنم ابتدا تامین دلیل نمایید بعد اقدام به طرح دادخواست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

برای شکایت در این مورد می‌توانید به دو روش زیر اقدام کنید:

1- ارسال شکایت به شهرداری:
می‌توانید با مراجعه به سایت شهرداری و یا با مراجعه حضوری به دفتر شهرداری، شکایت خود را از عدم پوشش کانال و عدم نصب جدول کنار بلوار بیان کنید. در این راستا می‌توانید از سامانه شکایت الکترونیکی شهرداری استفاده کرده و شکایت خود را ثبت کنید.

2- استفاده از مسیر قضایی:
اگر شهرداری به شکایت شما پاسخگو نبود، می‌توانید از طریق مراجع قضایی مانند دادگاه‌های عمومی از حق خود برای جبران خسارت به دلیل عدم پوشش کانال و نصب جدول کنار بلوار دفاع کنید.

در هر صورت، برای اینکه شکایت شما به صورت صحیح و با اطلاعات کامل بیان شود، بهتر است از خودرو و محل واقعه عکس بگیرید و در شکایت خود ذکر کنید.