مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک به نام فرزند

سلام من موتور سیکلتی به نام فرزندم زدم آون 17 سالشه و من رفتم تو تعویض پلاک امضا زدم اگر اون سنش به 18 سال برسه خودش میتومنه بره تعویض پلاک کنه بدون من با این وجود که من در تعویض پلاک امضا زدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رشید شود نیاز به اذن شما نیست مگر محجور باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر به سن قانونی برسد به عنوان مالک می تواند به هر کسی که خواست انتقال دهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به سن قانونی برسد به عنوان مالک می تواند بله

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بعد از سن رشد که هجده سال میباشد اصولا می‌تواند کلیه اقدامات را انجام دهد مگر در شرایط خاص که محجوریت ادامه داشته باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در بسیاری موارد ، برای ثبت نام و تعویض پلاک موتور، نیاز به داشتن سن قانونی و همچنین کارت ملی و شناسنامه است. در بسیاری از موارد، برای این کار نیاز به امضای والدین یا سرپرست قانونی دارید، به عنوان مثال، برای ثبت نام موتور به نام شخص زیر 18 سال، نیاز به امضای والدین یا سرپرست قانونی دارید.

بنابراین، اگر شما به عنوان والد یا سرپرست فرزندتان در تعویض پلاک موتور امضا کرده‌اید، به عنوان مسئول قانونی تعویض پلاک صورت گرفته و موتور به نام فرزندتان ثبت شده است. با این حال، هنگامی که فرزند شما به سن قانونی رسید و توانایی تعویض پلاک را دارد، می‌تواند به صورت مستقل و بدون نیاز به حضور شما، پلاک موتور را تعویض کند.

در هر صورت، بهتر است با دفتر ثبت نام و وکیل مشورت کنید تا در مورد قوانین و مقررات مربوط به تعویض پلاک موتور مطلع شوید.