مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

سلام خواهش میکنم با دقت بخونید من 4ماه با یه پسری دوست بودم ک افغان بود یه روز گفت بیا محلمون ببینمت چون قبلا رفتم محلشون چرخیدیم تو پارک بودیم رفتم وقتی رفتم اونجا گفت سیگارم مونده خونه رفیقم و خلاصه منو تا جلو در برد بعدش منو با زور برد تو خونه بهم تجاوز کرد کلیم تهدیدم کرد گفت پاش وایمیستم فرار کرد من فرداش رفتم جلو درشون با شوهر ابجیم گفتیم بیان خواستگاری خطم بخیر شه ولی خانوادش بهم توهین کردن منم شکایت کردم 39ساعت بعد از تجاوز خودمو ب پزشک قانونی رسوندم گفتن نمیدونم نمونه رو بدنم پیدا میشه یا ن قاضی حکم جلبشو مستقیم داد چون پسره فرار کرد گفت براش اس ام اس بره در میره تو برگه پزشک قانونیم زده پرده بکارت ارتجاعی و خون ریزی کرده ک کبودی داره ایا چون پردم ارتجاعی هس رو پروندم تاثیر میزاره ضربو شتم نداشتم اصلا فقط دوتا سیلی با تهدید هاش منو میترسوند میگفت خفه نشی زنگ میزنم رفیقام لختت میکنم میبرمت تو ساختمون من باید چیکار کنم ایا پروندم ب جایی میرسه اگه منکر بشه چی اگه نمونه پیدا نشه چی ایا ممکنه بگن خودت خواستی منم متهم شم کلا درگیرم خواهش میکنم کمک کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه ای که پرونده مطرح موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
حتما حکم محکومیت ایشان صادر
خواهد شد
یا زنا به عنف یا رابطه نامشروع مادون زنا به عنف اثبات خواهد شد

و اگر زنا به عنف احراز گردد شما میتوانید مطالبه آرش البکاره و مهرالمثل را مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درهر صورت تجاوز به عنف را باید شما به اثبات برسانید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
اولا مطابق با قانون اگر شما ادعای تجاوز یا اکراه کنید و شواهد هم این مدعا رو تایید کند پس مجازاتی گریبان گیر شما نخواهد شد با توجه به کبودی نگران نباشید از باب اینکه شما مجازات بشید
پس با قدرت شکایتتون رو پیگیری کنید
ثانیا در بحث پزشکی قانونی
هر چند وجود نمونه میتونه به اثبات ادعای شما کمک کنه ولی چنانچه نمونه منی هم یافت نشد با بازجویی فنی در کنار سایر ادله مانند پیامک امکان اثبات تجاوز فراهم هست با حداقل رابطه نامشروع مادون زنا
ثالثا ارتجاعی یا غیر ارتجاعی بودن بکارت تأثیری در مدعای شما نخواهد داشت و مهم نفس تجاوز است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت تجاوز به عنف صورت گرفته است و همچنین شما می‌توانید نسبت به تهدیدهایی که پسر به شما کرده است نیز اقدام کنید. توصیه میشود از طریق نقطه‌زنی، مکان دقیق وی را شناسایی کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر می باشد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام
كاربر محترم
پرونده نيازمند رسيدگي قضايي و جلب متهم مي باشد
و اميدوارم نتيجه مورد نظر بگيريد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نوع پرده ربطی به این موضوع ندارد و تجاوز به عنف صورت گرفته و آرش البکاره به شما تعلق میگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما دلایل کافی برای به عنف بودن این تجاوز بیاورید می‌توانید تحت همین عنوان شکایت کنید و هیچ اتهامی متوجه خودتان نیست

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

برای اینکه اثبات کنید که به عنف بوده نیاز به دلیل دارید مثل کتک خوردن کبودی

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

با نظر پزشکی قانونی نزدیکی را می‌توان اثبات کرد ولی اثبات به عنف( زور و اجبار) در این مورد کار سختی هست و اگر نتوانید به عنف بودن را اثبات کنید خود شما هم در معرض اتهام هستید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چنانچه جرم تجاوز صورت گرفته باشه با تحقیقات دادگاه و گواهی پزشکی قانونی و ... قابل اثبات است

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
همه گزینه ها محتمل هست باید بررسی بشه تو پزشکی قانونی مشخص میشه چون تجاوز بدون رضایت کامل مشخصه ولی اگر با رضایت باشه خود شما هم باید مجازات بشی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات عنف بودن ارش البکاره تعلق می گیرد به شاهد و دوربین های مستقر در محل استناد نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

قبل از هر چیز حتما توصیه می کنم وکیل بگیرید تا در طول پرونده به شما کمک کند .

با توجه به این که شما مدارکی از تجاوز دارید، این مدارک به شما در پیگیری حقوقی کمک خواهند کرد