مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

به نام خدا....سلام خانم دکتر میشه لطفا راهنمایی کنید ....پدر من دو واحد مسکونی داشت ویک واحد را برای ارث دخترها ویکی پسرها گذاشتند وملک را به نام مادرم زدن ومادرم ملک رافروخته الان مابقی ورثه دخترها ادعا دارند که ما هم ازواحد باقی مانده ارث داریم ...تکلیف چیه چون نمیخوایم اختلافی بین خوانواده باشه واز طرفی بردارم قبول نمیکنه چیزی بده چون میگه ارث شما دست مادره ...خواهش میکنم کمک کنید....وهمچنین مادرم ملک دیگری را از پول پدرم خریداری کرده ومیگوید بنام خودم هست...لطفا کمک کنید چیکار باید کنیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر اموال به اسم پدر باشد تمام ورثه سهم الارث خود را خواهند برد

ولی اگر اموال به اسم مادر باشد مالک اموال مادر محسوب میشود و بعد از فوت مادر بین تمام ورثه تقسیم خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تلفنی با من تماس بگیرید چند تا سوال باید بپرسم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به گفتگو هست با وکلا تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اموالی اگر به نام پدرتان است می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید
ولی اگر به نام مادرتان باشد کاری نمیشه کرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تماس بگیرید موضوع دو بعد دارد یکی اینکه ارث موضوع دیگری از دعاوی خانواده است ولی چون استحکام خانواده نیز مهم است باید محتاطانه جلو رفت تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قانون پسر دو برابر دختر ارث میبرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق فرمایشات شما ، مادر در سهم دختران تصرف کرده است . و در این صورت اگر دختران اموال خود را به سبب ارث طلب می کنند ، بایستی از سوی مادر شما طلب کنند ، و نه برادر شما ؛ چرا که سهم برادر شما کاملا محفوظ و معین است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آنچه که به نام پدر شما می باشد به وراث تعلق میگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب ه گواهی انحصار وراثت دارد و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث هریک را دهید تا کارشناس ان را تعیین کند