مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ي اعتراض به تقسيم ارث

با سلام پدر بنده٢٠سال قبل درگذشتند،در وصيتنامه زمين هايي كه بيشتر از يك سوم اموال است به عنوان هزينه خرج كفن ودفن وايام ثلاثه معرفي كردند ان زمان ٣ برادرم ١ميليون و٢٠٠هزارتومان هزينه مراسم كفن ودفن وايام ثلاثه كردند و من پول نداشتم كه كمك كنم حال بعد بيست سال اقدام به تقسيم اموال نمودند به اين صورت كه ٣بردار هركدام به تنهايي زمين هايي به ارزش يك ميليارد ارث ميبرند ومن به خاطر اينكه خرج نكردم ٤٠٠ميليون ارث ميبرم
ايا نبايد هرينه خرجكردهارو با مستندات ارايه كنند و طبق شاخص تورم بانك مركزي خرجهايي كه كردند و بردارند؟

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،درخواست تحریر ترکه ومهروموم ترکه نمایید،برای ابطال وصیت مازاد بر یکسوم هم اقدام نمایید.برای دوسوم الباقی هم تقسیم ترکه نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اقدام آنان بر خلاف قانون و شرع است. میتوانید حقوق خود را پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید
ادعای برادرها پذیرفته نخواهد شد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله حق این کار را نداشتند می توانید شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست تقسیم ترکه ثبت نمایید و ادعای برادرها پذیرفته نمی گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تقسم ارث اعتراض ندارد چیزی که فرمودید نیاز به بررسی دارد