مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام
ما خواهران و برادران در سال 83اموال مرحوم پدرمان را تقسیم کردیم و در یک کاغذ عادی با حضور اعضای شورای روستا و مامور نیروی انتظامی اقرار کردیم کلیه سهم الارث خود را تقسیم و دریافت کرده ایم و در آن متن ذکر شده که حق هیچگونه اعتراض و ادعا را نداریم
بعد از تقسیم من و چند نفر از وارثان سهمان را فروخته ایم اما حالا متوجه شدیم اموالی که به ما داده شده نسبت به دیگر اموال ارزش کمتری دارد آیا راهی برای اعتراض داریم !؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات فوق اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر شما با تراضی اموال را تقسیم کردید و کاهش و ارزش اموال در آن زمان مشخص بوده است لذا اقدامی متصور نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی اموالی که مورد تقسیم واقع شده منتقل گردیده رجوع از تقسیم امکان ندارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با یلام. در صورتی ک بتوانید تقلب یا ضرر خود را را ثابت کنید بله میتوانید شکایت نمایید. از هادت شهود میتوانید استفاده کنید. موضوع ارجاع به کارشناس خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اموالی که مورد تقسیم واقع شده منتقل گردیده رجوع از تقسیم امکان ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باتوجه به توضیحات اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام چون با تراضی بوده خیر مگر تقلب یا ضرر خود را را ثابت کنید