مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت محل تولد اصلی با محل تولد ثبت شده در شناسنامه

سلام وقتتون بخیربنده 27سالمه وموقع تولدبخاطراینکه یکسال ازدرس عقب نیوفتم شناسنامه من رو درتاریخ و محل متفاوتی گرفتن(تاریخ6روزمغایرت داردومحل تولدتهران بوده کرمان گرفتن) الان میخوام شناسنامه جدیدبگیرم بااطلاعات اصلی تولدم آیاامکان پذیرهست؟جریمه میشمم؟ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و را می توان شناسنامه با تاریخ صحیح دریافت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر می خواهید محل تولد خود را از کرمان به تهران تبدیل کنید و سن خود را به سن واقعی برگردانید ، بهتر است که تمامی مدارک و مستندات خود را که دال بر مغایرت اطلاعات شناسنامه با واقعیت دارد را جمع آوری کنید تا شناسنامه با اطلاعات درست ، صادر شود .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به سازمان ثبت احوال مراجعه فرماييد تا در كميسيون مطرح گردد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تغییر مفاد شناسنامه سخت است ولی اگر ادله محکم دارید می توانید اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جهت حل موضوع به اداره ثبت احوال مراجعه کنید...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ولی شما باید دلیل داشته باشید و گواهی تولد هم موجود باشد و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق ثبت احوال با ارایه مدارک و مستندات اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به سازمان ثبت احوال مراجعه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر،لیکن به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه مراجعه نمایید .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به گواهی تولد بیمارستان می توانید درخواست اصلاح بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به اینکه محل تولد شما در شناسنامه با محل تولد واقعی شما مغایرت دارد، بهتر است که درخواست تصحیح این اطلاعات را به مراجع ذی‌صلاح ارائه کنید. برای تصحیح محل تولد در شناسنامه، به دفتر امور اداری و شهری (یا دفتر ثبت احوال) منطقه‌ای که شما در آن منطقه سکونت دارید مراجعه کنید.

درخواست تصحیح شناسنامه باید شامل مدارکی مانند شناسنامه قبلی، کارت ملی، و مدارکی که محل تولد واقعی شما را تأیید کنند (مانند شناسنامه و تاییدیه تولد) باشد. پس از مراجعه به دفتر امور اداری و شهری، می‌توانید درخواست تصحیح شناسنامه را به صورت رسمی ارائه کنید و در صورت تأیید، شناسنامه جدیدی با اطلاعات درست صادر خواهد شد.

در مورد جریمه، اگر تخلفی از سوی شما در این مورد ثبت نشده است و شما به طور خودجوش و بدون مشکلاتی اقدام به تصحیح شناسنامه کنید، احتمال دادن جریمه به شما کم است. اما در هر صورت، بهتر است با مراجع ذی‌صلاح تماس بگیرید و در مورد این مسئله صحبت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره ثبت احوال واقع در مرکز استان پیگیری کنید