مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خانه باغ

سلام
من در باغ خود در روستا پارسال یک کانکس گذاشتم تا هنگام رسیدگی به باغ برای ابزار وجودم جا داشته باشم ولی چون کانکس روزها زیر آفتاب بسیار گرم ‌شب ها بسیار سرد بود امسال کنار کانکس ساخت یک اتاق دوازده متری ویک دستشویی یک در یک ونیم راشروع کردم که هنوز نیمه کاره است اما از دهیاری به من دهیاری به من گفته شد که کار من غیر مجاز است نتیجه چه می شود ‌من چه باید بکنم؟سپاس از پاسخ شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خارج از بافت روستایی باشد از طریق جهاد کشاورزی موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید نسبت به اخذ مجوزات لازم اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما دو راهکار دارید
1) تغییر کاربری زمین از باغی به مسکونی و سپس اخذ مجوزهای ساخت و ساز

2) ساخت ویلا بدون تغییر کاربری و پرداخت جریمه ساخت و ساز ویلا به دهیاری مربوطه طبق کمیسیون ماده 99 و اخذ پایان کار از دهیاری.
که البته راهکار اول توصیه میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما مرتکب جرم تغییر کاربری غیر مجاز شده اید

و در موضوع ساخت غیر مجاز بنا ،
در صورت اطلاع اداره جهاد ، ممکن است برای شما تشکیل پرونده انجام بشود و ..