مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار مشاع

در آپارتمانی 10واحده واحد طبقه اول که غیر از حیاط مشاع حیاط اختصاصی دارد.قصد دارد با تخریب قسمتی از دیوار حیاط مشاع مشرف به کوچه بن بست عبور پارکینگ اقدام به عبور اختصاصی برای حیاط خود بنماید.با توجه به اینکه دیوار پارکینگ و حیاط عمومی مشاع هستش،این همسایه حق چنین اقدامی رو دارد.آیا اقدام برای واحدهای دیگر از نظر شهرداری مشکل آفرین نخواهد بود؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ؛ به دلیل مشاع بودن حق چنین اقدامی ندارد . و برای هر اقدام و تصرف در ملک مشاع ، بایستی با رضایت تمامی شریکان صورت بگیرد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تصرف در مشاعات منوط به رضایت سایر شرکا و مالکین مشاعی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر چنین حقی ندارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تصرف در مشاعات می بایست با رضایت کلیه شرکا باشد، از سوی دیگر هرگونه تغییر در ساختمان می بایست با مجوز شهرداری محل باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
باید تمام مالکان موافقت نمایند و از شهرداری مجوز اخذ نمایید