مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار بین دو مغازه و ادغام دو مغازه با اجازه مالک

تخریب دیوار بین دو مغازه و ادغام دو مغازه با اجازه مالک ولی یکی از دیوارها مشترک با طبقه بالا آپارتمان می باشد به طوریکه سقف از وسط ترک خورده و همچنین دیوار 2 اتاق آپارتمان به دلیل اینکه دیوار پایین آن برداشته شده ترک عمیق برداشته شده در ضمن تخریب کننده مجوز از شهرداری نگرفته است و مالک در برگه ننوشته اجازه تخریب دیوار مشترک را دارند و حد و حدود برداشتن دیوار 2 مغازه قید نگردیده مرحوم مالک قبلی مالک آپارتمان هم بود ولی در رضایت نامه قید نکرده اجازه برداشتن دیوار مشترک را دارن

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برگه هاب کارشناسی و اظهارات شما باید اخذ شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ تامین دلیل طرح دعوی کنید.
از طریق شهرداری نیز موضوع قابل پیگیری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تمرین دلیل کنید تا کارشناسی شود سپس نسبت به طرح دادخواست مطالبه خسارت اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هم از لحاظ شهرداری تخلف آشکار صورت گرفته است و هم از لحاظ خسارتی که وارد شده است موضوع قابل پیگیری است و بابت خسارت ابتدا کارشناسی شود و بعد طبق نظر کارشناس اقدام به طرح دعوی کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به شهرداری مربوطه مراجعه کنید
و امکان طرح دعوا وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شخصی که دیوار مغازه را برداشته است مسئولیت خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا تامین دلیل انجام بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مسئولیت با شخصی است که دیوار را برداشته است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بایدضرروزیان به مالک آپارتمان پرداخت کنند
مالک آپارتمان ابتدایهتره تامین دلیل کندورودخسارت وبرآوردهزینه هاوخسارات را