مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و حق بیمه

درود
من به مدت یک ماه و نیم در شرکتی با عنوان مسئول فروش مشغول به کار بودم. طبق توافقم با مدیر مجموعه با مبلغ سه میلیون و حق بیمه و اضافه کاری و ... شروع به کار کردم
در ماه اول مبلغ یک میلیون به عنوان مساعده به من دادن با ادعای اینکه حسابداری وقت نکرده فرم های گزارش کار و ساعت کاری منو در بیاره برای اضافه کاری. در ماه دوم قرارداد سفید امضا کردم که مدیر مجموعه بعد از امضا گرفتن از من در قرارداد مبلغ 1700 را به عنوان حقوق نوشت و من هم گفتم نمی تونم کار کنم با این شرایط. از چند نفر شنیده بودم که این آقا هر دو ماه نیرو می گیره کارش که انجام شد بیرونشون می کنه بدون پرداخت حقوق ضمن اینکه این آقا مشکل اخلاقی هم داشتند طبق توافق قرار شد کارشون رو تمام کنم و دیگه نرم، بعد از اتمام کار حدود دو ماه با مراجعه ما گذشت و همچنان مدارک و حقوق مارو ندادن. یه شکایت از من داشتن که و منم یک بار با عنوان شرکت از آنها شکایت کردم که گفتن شکایت را پس بگیر تا من هم رضایت بدم و حق و حقوق رو بدم
شکایت را پس گرفتم و الان ادعا می کنه به من ضرر زدی و حق و حقوقی نداری
مابقی پول منو نمیده
می تونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مطالبه حقوق از کارفرما کارگر کارفرما