مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت خودرو خسارت دیده

با سلام و احترام
چندی پیش با یک پژو پارس مدل1400تصادف کردم و سپر عقب و شاسی صندوق کمی آسیب دید ،مالک پژوپارس از بیمه شخص ثالث من جهت جبران خسارت وارده استفاده کرده لکن ادعای افت قیمت ماشینش را از من طلب کرد(بیمه شخص ثالث زیر بار پرداخت افت قیمت نرفت با وجود اینکه سقف تعهدات مالی این امکان را میداد) ،قیمت کارشناسی افت قیمت خودرو 29میلیون تومن بود (تامین دلیل توسط خسارت دیده انجام شده بود) که توافق کردیم در ازای پرداخت مبلغ 22میلیون تومن و اخذ رضایتنامه کتبی موضوع را فیصله دهیم .حال سوال این است آیا من میتوانم با برگه کارشناسی افت قیمت خودرو پژو پارس و رضایتنامه مذکور از بیمه شخص ثالث خودم شکایت و مبلغ پرداختی را پس بگیرم؟؟لطفا راهنمایی فرمایید..با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد
پرداخت افت قیمت خودرو بر عهده
خود شخص مقصر میباشد و شرکت بیمه مسئولیت پرداخت افت قیمت را نخواهد داشت

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

بر اساس قانون بیمه شخص ثالث تمامی هزینه‌های تعمیر و تعویض هر سانحه رانندگی از قبیل تصادف و یا تصادم و واژگونی و آتش سوزی و سایر سوانحی که در بیمه نامه آورده شده بر اساس نظر کارشناس، میزان خسارت محاسبه و توسط شرکت بیمه پرداخت می‌‌گردد. اما خسارت ناشی از افت قیمت در تعهدات شرکت‌های بیمه نیست و تقریبا هیچ شرکت بیمه‌ای این مورد را تحت پوشش قرار نمی‌دهد و باید از طرف شخص مقصر پرداخت شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد رضایت نامه مهم است
اما افت قیمت نیز تعلق می‌گیرد
....

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب مستلزم بررسی اسناد و مدارک میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

در این مورد بین محاکم اختلاف هست ولی به نظر اینجانب، اطلاق عبارت «خسارت مالی» مذکور در تبصره 3 ماده 8 قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب 1395 با لحاظ بند «ب» ماده یک این قانون، شامل «افت قیمت خودرو» نیز می‌گردد و لذا محدودیت پرداخت خسارت مقرر در این تبصره شامل «افت قیمت خودرو» نیز می‌شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرداخت افت قیمت خودرو بر عهده خود شخص مقصر هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام محضر باشید که افت قیمت بر عهده راننده مقصر می باشد نه هیچ شخص و ارگانی دیگر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

افت قیمت را باید مقصر پرداخت کند

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
امکان مطالبه باتوجه به اینکه شما قائم مقام زیان دیده و بیمه گذار می باشید از شرکت بیمه وجود دارد.
#حسین_منصورخاکی_وکیل_دادگستری

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

افت قیمت از بیمه قابل مطالبه نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

موضوع جنبه اختلافی دارد از یک طرف شرکت های بیمه چنبن مبلغی را پرداخت نمی کنند زیر بار مسئولیت آن نیز نمی روند و پوشش‌های بیمه‌ای شامل افت قیمت نمی گردد
ازطرفی قانون مطلق بوده و شامل کلیه خسارت تا سقف مورد تعهد را شامل می گردد به نظر می توان تا سقف تعهدات بیمه گررادرصورت پرداخت مطالبه کرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بیمه موظف است که خسارت افت قیمت فرد یا افراد زیان‌دیده را پرداخت کند؛ البته در عمل بسیاری از شرکت‌های بیمه این خسارت را پرداخت نمی‌کنند. با این حال این خسارت کاملا قابل‌مطالبه است و فرد می‌تواند این خسارت را از مقصر مطالبه کند.

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

معمولا بیمه ها خسارت افت قیمت را پرداخت نمی نمایند مادامی که حکم دادگاه وجود نداشته باشد حتما دادخواست مطالبه خسارت را تنظیم نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بیمه تا سقف تعهدات خسارت را پرداخت خواهد کرد ولی خسارت افت قیمت توسط بیمه پرداخت نمی شود