مشاوره حقوقی رایگان - درصد دیه

سلام من در حین کار دچار شکستگی ازناحیه مچ پای راست شدم وجراحی کردم پلاتین گذاشتم حالاچن درصددیه داره بعدشم بخیه هم درصدداره چون پام ازدوسمت بخیه داره هرسمت هم 13بخیه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

میزان صدمات را پزشکی قانونی تعیین خواهد کرد
البته دیه شما هرچند زمان بر است اما قابل محاسبه میباشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میزان تعیین دیه با پزشکی قانونی میباشد که با لحاظ جزیی ترین صدمات تعیین خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دقیق آن بسته به تشخیص پزشکی قانونی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین میزان دقیق آن بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

واحد اجرای احکام میزان دیه شما رو مشخص خواهد کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میزان آنرا پزشکی قانونی تعیین و اعلام میکند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برگه پزشکی قانونی عملا ملاک عمل قرار میگیره

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

موضوع را به کارشناسان پزشکی قانونی ارجاع میدهند آنها تعیین خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین میزان دیه به وسیله پزشکی قانونی مشخص می شود که در نهایت به وسیله شعبه اجرای احکام کیفری ، محاسبه و پرداخت خواهد شد ‌.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام پزشکی قانونی مقدار دیه را تعیین میکند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
دیه به عنوان جزیی از حقوق جزایی در قوانین ایران تعریف شده است. برای محاسبه دیه برای آسیب‌های ناشی از ضرب و جرح، نیاز به داشتن اطلاعات دیگری مانند میزان صدمات وارده به شخص مجروح، میزان مسئولیت فرد مسبب خسارت است.

همچنین باید گفت که تعداد بخیه‌ها به تنهایی نمی‌تواند درصد دیه را تعیین کند و نیاز به داشتن اطلاعات دیگری هست.