مشاوره حقوقی رایگان - سند تفکیکی

با سلام
بنده به همراه سه مالک دیگر طبق قرارداد مشارکت در ساخت با یک سازنده اقدام به تجمیع و ساخت نمودیم.
سهم بنده 120 متر بود . ولی از اتجاییکه بایستی دو واحد 82 متری برمیداشتم. لذا 44 متر از واحد دوم را که ( سهم سازنده بود ) به صورت قراداد پیش فروش ( تنظیم شده در همان بنگاهی که قراداد مشارکت در ساخت تنظیم شده ) خریداری کردم و کل مبلغ توافق شده را نیز تسویه نمودم والان یکسال است که واحدها را تحویل گرفته و ساکن هستیم.
در قرارداد مشارکت نیز ذکر شده که هر دو واحد متعلق به بنده است و الباقی متراژ سهم سازنده را به مبلغ کلی ... و در قرارداد پیش فروش به شماره ... شرح آن توضیح داده شده است

سازنده پایان کار را گرفته و در حال اقدامات برای اخذ صورتمجلس تفکیکی و .. است. اکنون سوال بنده این است. آیا با توجه به افزایش چندین برابری قیمت ملک ؛ سازنده میتواند از انتقال سند تفکیکی خودداری کند ؟ و یا اینکه بهانه کند قرارداد پیش فروش در بنگاه املاک ثبت شده و فاقد اعتبار است ؟
الباقی مالکین نیز هر کدام متراژی از سازنده به همین منوال خریداری کرده اند و چون سازنده تاخیر زیاد بابت تحویل داشت.. تفاوت قیمت فعلی با قیمت پیش فروش شده بسیار زیاد است
با تشکر بابت پاسخ گویی شما

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

بستگی به نحوه تنظیم قرارداد و شرایط مندرج در آن دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قرارداد پیش فروش تنظیمی در بنگاه املاک ، معتبر و قانونی است و باید سند مالکیت به اسم شما انتقال پیدا کند

و اگر حاضر به انتقال سند نشود شما باید دادخواست اقامه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر کسی میتواند هر ادعایی بکند مهم این است که ادعای خود را اثبات کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم باید اینگونه گفت که مسائل ملکی به این شکل نیست که صرف یک سوالد و جواب کوتاه باعث شود شما به راه حل دست پیدا کنید چرا که بخش های حقوقی گسترده است چه بسا اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل در پرونده تمام شود. باید بررسی موردی و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده باید صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه باشد و بر چه مواد قانونی استناد شود دارای اهمیت است چرا که باید مستدل باشد و حائز اهمیت است که بدانید اگر به درستی دادخواست طرح نشود مطمئن باشید در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و اسم دادخواست را بتوان روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات موجود دارد تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیق به توان کرد