مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند اصلاحات ارضی

سلام
پدر بزرگ بنده قبل از اصلاحات ارضی مقداری زمین کشاورزی داشت و همچنین به عنوان زارع با ملاکی قرارداد زراعت داشت ، و کارگری هم داشت که برای او آبیاری می‌کرد ، در زمان اصلاحات ارضی چندین هکتار زمین به پدربزرگم تعلق گرفت ، ایشان کارگر خود را در زمین های خود و همچنین زمین هایی که از اصلاحات ارضی به دست آورده بود شریک کرد و به این صورت که نام کارگر را به عنوان زارع معرفی کرد و در نتیجه پلاک کشاورزی مورد نظر به نسبت مساوی بین پدربزرگ و کارگرش به صورت مشاعی تقسیم شد
سال‌های سال بدون اینکه سهم مشاعی هر کدام تفکیک و مشخص شود بصورت مشترک کست میشد و عواید هم مساوی تقسیم میشد ، تا اینکه سال 73 پدربزرگ به رحمت خدا رفت و عموی بنده که از حدود زمین ها و جزئیات و کشاورزی هیچ اصلاعی نداشت ، نماینده ورثه شد و با اعتماد به شریک مشاعی پدربزرگ تمامی زمین‌ها را بدون قرارداد در اختیار همان کارگر کشاورز قرار داد تا کشت کند و عواید را تقسیم کند ، تا اینکه در سال 86 کشاورز خودش از زمین ها نقشه برداری کرد و روی نقشه قطعات مورد نظر را به دو نصف مساوی تقسیم کرد و زیر نقشه مقدار حق آبه را نوشت و با امضا پدر و عموی من پای نقشه سهم خودش و پدربزرگم را از زمین ها مشخص کرد و برای خودش سند تک برگ گرفت ولی تا کنون ما هیچ اقدامی نکرده بودیم بعد از سال 86 تا کنون هم زمین های سهم ما نیز در اختیارش بود و کشت می‌کرد تا اینکه سال گذشته به رحمت خدا رفت و بنده از همه ورثه وکالت گرفتم که زمین ها را تقسیم و برای هر وارث سند بگیرم
حالا متوجه عمق سوء استفاده های آن فرد از اعتماد نابجای عمو و پدرم شدم
گذشته از اینکه برای درآمد سالیانه حدود 2 میلیارد از زمین های مربوط به ما فقط 40 میلیون پرداخت میکرده ، متوجه شدم غیر از اینکه مقدار حق آبه ها را خلاف واقع نوشته و در عمل 4 برابر ما حق آبه گرفته ، حدود و متراژ زمین های مشاعی اولیه که با پدربزرگم شریک بوده خیلی بیشتر از چیزی بوده که در نقشه برداری و تقسیم به پدرم اعلام کرده و چند قطعه حدود 10 هکتاری را بدون اینکه پدرم از وجود آن اطلاع داشته باشد ، در تقسیم نیاورده و از طریق تعیین تکلیف به کمک برادرزاده اش که رییس جهادکشاورزیرشهرستان هست به نام خودش سند تک برگ گرفته و‌ طی این 30 سال کلی از آن ها درآمد داشته ، در داخل زمین هایی که باید بین ایشان و ما به دو نسبت تقسیم میشده برای خودش دامداری و استخر و ... هم احداث کرده و برای هر کدام هم سند جدا گرفته
حال برای ابطال سند های ایشان و پس گرفتن زمین هایی که اضافه گرفته و همچنین گرفتن اجرت المثل و خسارات از ورثه ایشان از چه راهی باید اقدام کنم ؟ آیا ممکن هست که بتوانم از اعیانی هایی که در زمین هایی که سهم ما میشده احداث کرده هم سهم بخواهم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است راه حل وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ سوال شما چند ساعت وقت میخواد و تازه شما هم نمی توانید با وکالت مدنی طرح دعوا کنید بلکه باید وکیل دادگستری بگیرید پیشنهاد میکنم ازطریق مشاوره تلفنی دادراه با من صحبت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود و راهنمایی شوید