مشاوره حقوقی رایگان - اسناد صادره توسط اصلاحات ارضی

سلام و عرض احترام. لطفا مرجع ابطال اسناد اصلاحات ارضی را معرفی بفرمایید. ممنونم.
توضیحات: اداره ی اصلاحات ارضی قریه ای را که مشمول تقسیم نبوده است را بین زارعین تقسیم نموده و شورای اصلاحات ارضی منطقه کار خود را صحیح میداند و دیوان عدالت اداری هم آن را صحیح دانسته. اما اینجانب با علم به اینکه این عمل را وفق مرحله ی دوم تقسیم اراضی نمیدانم، لذا برای ادامه ی شکایت و اثبات نظر خود میتوانم به محاکم رجوع کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محاکم عمومی و حقوقی قوه قضاییه مرجع ابطال هستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

مرجع ابطال اسناد اصلاحات اراضی
، در صلاحیت شورای عالی اصلاحات اراضی است و رای قطعی ایشان ، قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری است
و ...