مشاوره حقوقی رایگان - خودرو به نام همسرم کردم ، مالک کیست؟

سلام و عرض ادب خدمت همه وکلای عزیز؛
بنده 34 ساله هستم و سال 93 از خانومم جدا شدم و یک دستگاه خودروی مزدا نیو مدل 89 در همان سال 89 به نام همسرم خریدم و خودرو که دست ایشان بود و همسر من هم خودروی خودش رو داشت البته.
،سال 93 که جدا شدیم ایشان به من گفتن که پلاک خودشان را میخواهند برای خودرو خودش که (ایران 22) بود و براش ظاهراً خیلی مهم بود که فک پلاک کنه و اون یکی پلاکش روی خودروی خودش باشه و به هر حال من قبول کردم و رفتیم تعویض پلاک میثم و برگ سبز باطل شد و (این رو بگم که نزدیک 150 میلیون پول پیش منزل ما به دستور قاضی به همراه وسایل منزل به ایشان تعلق داشت و مهریه هم چون توافقی بود به بنده بخشیدن و قرار شد خودرو به من برگرده که تقریبا دو برابر قیمت آن زمان محاسبه شد برای خرید خودرو ،
زمانیکه که خودرو مزدا فک پلاک شد دیگه دفنرخانه نرفتیم که قطعی بزنیم و فقط گفتن تعویض پلاک کفایت می‌کنه ‌‌‌‌‌که مدتی میگفتن کسی که پلاک به نامش هست مالک خودرو هست و مجددا این قانون برداشته شد و گفتن حتما باید قطعی در دفترخانه اسناد رسمی سند بخوره ،
الان همسر من شکایت کردن خودرو به ایشان تعلق داره و و هنوز دادسرا نرفتیم و موعدش نرسیده اما ایشان و وکیل‌شان خواهان برگشت خودرو هستند که سند قطعی نخورده ولی پلاک به اسم من هست،
لطفا راهنماییم کنید،اون زمان قانون اینطور بوده ،الان مالک این خودرو کیست؟من هستم که برگ سبز به نام خودم هست یا آن خانم که سند قطعی دارد و هیچ نشانه ای از آخرین مالک خودرو نیست و آخرین نفر خودشان بودند که بنده به نامشان کردم.ببخشید اگر طولانی شد،ممنون از همه شما بزرگوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
اگر از شما شکایت کیفری کردند، احتمال اینکه پرونده به نفع شما بسته بشود زیاد هست. زیرا برگ سبز خودرو به نام شماست.
اگر دادخواست حقوقی دادند، شما با برگ سبزی که دارید و رسید واریزی برای خرید ماشین و سایر موارد می توانید اثبات کنید که ماشین به شما تعلق داشته و موقتا به نام خانم بوده.
در کل باید مدارک شما، شکایت آنان و مدارک آنها بررسی شود تا بتوان نظر قطعی داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چند راهکار وجود دارد و در اینجا امکان پاسخگویی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر دقیقا همین پرونه شما را ما با خوشرویی دیگر BMW داشتیم که چنین اتفاقی افتاده بود در اسرع وقت با ما تماس بگیرید