مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در دور زدن

سلام خسته نباشین.
من یک ماه پیش شب تو جاده خوابیده بودم که یک کامیونت موقع دورزدن از بغل ب ماشین من زد وعکس وفیلم تصادف رو گرفتیم ایشون مرد مسنی بودن وگفتن ببر نشون بده هرچی خسارت باشه پرداخت کنم ورانندم وماشین مال خودم نیس ازکارمیوفتم مدارک بدم بهت الان بعد یک ماه دیگه به تلفنم جواب نمیده ومیگه هرکار دوست داری بکن.
من الان چجوری شکایت کنم رو ایشون فقط شماره پلاک وعکسای تصادف رو دارم و شماره مالک ماشین رو چجوری پیدا کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

ایمان جمشیدی

جناب آقای ایمان جمشیدی :

سلام از مالک ماشین و راننده خودرو دادخواست خسارات با جلب نظر کارشناس مطرح کنید