مشاوره حقوقی رایگان - فروختن خودرو به همسر سابق؟ چه کسی مالک هست؟؟؟

با سلام خدمت وکلای عزیز،
عید سعید فطر مبارک باد
من آقایی 34 ساله هستم که سال 89 یک دستگاه خودرو مزدا نیو به ارزش 91 میلیون خریداری کردم و به نام همسرم کردم.
و سال 93 از همسرم جدا شدم و مبلغ 200 میلیون پول پیش منزل ما بود که قاضی به همسرم گفت کلیه وسایل توی خونه متعلق به شما(خانم) می‌باشد و پول پیش طبق قانون که من پرداخت کردم متعلق به بنده هست و ما توافقی جدا شدیم و ایشان محبت کردند و مهریه خودشان هم که 1370 سکه ربع بهار آزادی بود را به من بخشیدن و همون سال از من درخواست کرد که میخواهد پلاک خودش را از روی ماشین مزدا فک پلاک کند و (ایران 22 بود و خیلی دوست داشت پلاکش رو) و ما به همراه هم به تعویض پلاک رفتیم و پلاک ایشان فک شد و برگ سبز قدیمی باطل شد و برگ سبز جدید به نام من صادر شد و ولی به دفترخانه برای انتقال قطعی نرفتیم،
بعد از گذشت این همه سال وکیل این خانم با من تماس گرفتن و خواهان عودت خودرو شدند و بنده گفتم که خودرو به نام من هست و همسرم هم آگاه به این امر بود ،اما میگوید شما قطعی نزدید و سند دفترخانه ای قطعی مشخص کننده مالک بودن و یا راکب بودن را مشخص میکند که خاطرم نیست اما گویی در آن زمان قانونی به تصویب در آمده بود که نیازی به سند قطعی نبود،(البته درست یادم نمی آید)
حالا نظر شما بزرگواران چیست؟؟
چه کسی مالک هست،من که عطف به قانون اون زمان قطعی نزدم یا همسر سابقم که سند قطعی دارد و اما پلاک به نام من هست،
(ناگفته نماند که سال 93 پول پیش منزل را نصف کردم و مبلغ 100 میلیون به همسرم پرداخت کردم تا بتواند منزلی اجاره کند و در آن زمان مبلغ اصلا کمی نبود ولی استناد به آن ندارم زیر برای عدم عذاب وجدان خودم که خانواده اش شهرستان بودند و جایی برای زندگی نداشت این مبلغ را دادم که می‌توانستم باهاش دو تا ماشین بخرم و ایشان هم با مبلغی که من پرداخت کردم در خیابان ظفر منزلی را رهن کردند (منظورم اینه که کم پولی نبوده)
لطفا من را از سردرگمی در بیاورید که چه کسی مالک خودرو هست.من یا آن خانم؟؟؟؟

سپاس از شما

پاسخ ها :

مالک خودرو خودرو