مشاوره حقوقی رایگان - ثبت تولد نوزاد در شهر دیگه

سلام من و شوهرم زمانی که صیغه بودیم بچه دار شدیم و بچه ام دوماه در بیمارستان در شهر مشهد بستری بود به علت اینکه زود دنیا اومد و شوهرم اقدام ب شناسنامه گرفتن نکرد الان بعد دو سال و نیم باهم عقد دایم کردیم و میخایم برای بچه شناسنامه بگیریم ولی دیگه نمیخایم بریم مشهد و گواهی ولادت و اینارو گم کردیم و اصلا شوهرم چون از شهر مشهد متنفره هیچ اقدامی نمیکنه ایا میتونم تو همین مازندران براش شناسنامه بگیرم ازمایش دی ان ای اینا بدیم برای اوبات پدرمادری و صیغه نامه اون زمان و عقدنامه الان و داریم اگه بگیم در منزل مامای خونگی دنیا اوردیم ایا متوجه میشن چون اینجا خیلیا در منزل بچه دنیا میارن، میخاستم بدونم تولد نوزاد بدون کد ملی هست جایی ثبت سیستمیه و اداره ثبت ایا از اسم من استعلام میگیره ک در شهر دیگه دنیا اوردم؟توروخدا جوابمو بدید برم اقدام کنم بچه ام گناه داره بدون شناسنامه اس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است واقعیت اعلام شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر خودت نمی توانی بروی بیمارستان مشهد، باید هردو نفر با هم دادخواست اثبات نسب و صدور شناسنامه بدهید به دادگاه خانواده شهر محل سکونت و واقعیت را اعلام کنید و صیغه نامه و عقدنامه پیوست کنید و شهود را معرفی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر استعلام نمیگیرند شما بایددادخواست اثبات نسب و صدور شناسنامه بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهترین راه حل این است که تمام واقعیت گفته شود از طریق قانونی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بیمارستان پیگیری کنید.
اگر گواهی ولادت نداشته باشید ثبت احوال به راحتی ثبت نمی کند.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهترین و سریعترین راه از طریق بیمارستان مربوطه است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ولادت کودک در بیمارستان هیچ جاثبت نمیشه پدرمیتونه ازهرجایی شناسنامه بگیره

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

بر اساس قوانین و مقررات ثبت احوال کشور، ولادت هر کودک در ایران، اعم از اینکه پدر و مادر طفل، ایرانی باشند یا خارجی، باید، به نماینده یا مامور ثبت احوال اعلام شود، همچنین، این قاعده، در خصوص ولادت کودکان ایرانی مقیم خارج از کشور نیز وجود دارد و ولادت آنها، باید، به مامور کنسولی ایران، در آن کشور، اعلام گردد.

اعلام تاریخ ولادت و همچنین، اقدام به گرفتن شناسنامه برای نوزادان تازه متولد شده، تاریخ و مهلت ویژه ای دارد و هر کس که به موجب ماده 16 قانون ثبت احوال، مسئول این امر، یعنی اعلام و ثبت ولادت است، باید، در مهلت قانونی ثبت ولادت و مهلت گرفتن شناسنامه برای نوزادان، اقدام به این امر کند، در غیر این صورت، جریمه خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید نامه بیمارستان و گواهی تولد داشته باشید

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

اگر همسرتون یاری نکند کارتون سخت می شود چون پرسه دادگاه پیش روی شماست و باید دادخواست اثبات نسب بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اداره ثبت احوال مراجعه و مدارک ارائه دهید . اگر انجام ندادند می بایست دادخواست اثبات نسب و الزم اداره ثبت احوال به صدور شناسنامه تقدیم دادگاه نمایید .
البته بهتر است شوهرتان را راضی نمایید به مشهد برود گواهی المثنی ولادت را از بیمارستان دریافت و از اداره ثبت احوال مشهد شناسنامه دریافت نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اثبات نسب و اخذ شناسنامه تنظیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد و با گفتگوی متقابل میتوان زوایای پنهان موضوع آشکار شود و پاسخی در خور و مناسبی را دریافت کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از هر شهری می توانید درخواست شناسنامه بدهید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. برای ثبت ولادت مدارک بیمارستان نیاز هست. توصیه می شود از راه صحیح اقدام نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام
بله، می‌توانید در شهری که در آن زندگی می‌کنید، برای فرزندتان شناسنامه بگیرید. برای این کار باید به اداره ثبت احوال شهرتان مراجعه کنید و مدترک مربوطه از جمله گواهی تولد، کارت ملی شما و شوهرتان، شناسنامه شما و شوهرتان، عقدنامه و صیغه نامه و ... همچنین، اگر نامزدی و عقد دایم قبل از تولد فرزندتان را نیز ثبت کرده‌اید ارائه دهید.

در صورتی که نمی‌توانید گواهی تولد فرزندتان را ارائه دهید، می‌توانید با داشتن اسناد دیگری مانند مدارک بیمارستان و گواهی پزشکی، به ثبت احوال مراجعه کنید و درخواست صدور شناسنامه برای فرزندتان را ثبت کنید.

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام ازطریق دادگاه ساری نیز می توانید اقدام کنید. ابتدا اثبات نسب بعد از صدور حکم قطعی الزام ثبت احوال به ثبت آن و صدور شناسنامه