مشاوره حقوقی رایگان - فساد و فحشا

سلام خسته نباشید
بنده یک پیج در اینستاگرام باز کرده بودم برای اولین بار پیجی به عنوان حال تصویری ....
وپلیس فتا منو خواست رفتم گفتن تعهد بده پروندتو ببندیم تعهد دادم بعد فرستادن دادسرا ..که قاضی خیلی عصبی بود و بعد سند خواست تا زندان نرم ..اومدم بیرون وتو سامانه ثنا نگاه کردم اتهامم نوشته تشکیل شبکه کلاهبرداری و مرکز فساد و فحشا...و قراره ماه بعد دادگاه حاضر شم برای دفاع از خود .... من سابقه ندارم اولین بارمه و تعهد هم در پلیس فتا دادم که پشیمانم وتکرار نمیکنم ..بنظر شما ماه بعد ک دادگاه برم منو میندازن زندان ؟؟خیلی میترسم در ضمن شاکی هم ندارم فقط خود پلیس فتا پیجو پیدا کرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تشکیل جلسه دادگاه مبادرت به صدور رای می کند و مجازات قانونی این موضوع حبس و جزای نقدی است که شما بعد از ابلاغ رای بیست روز حق اعتراض دارید.
در صورت اعتراض پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال می شود و تا زمانی که حکم قطعی صادر نشده شما آزاد هستید .
بعد از صدور حکم قطعی اگر مجازات حبس تعیین شود و مجازات نیز تعلیق نشده باشد باید خودتان را به شعبه اجرای احکام کیفری معرفی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است مجازات حبس
صادر شود
بهتر است وکیل بگیرید و از خود دفاع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه قابل پیش بینی نیست بهتر است دفاع مناسب داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا رای قطعی نشود و ضامن داشته باشی زندان نمیری

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله قطعا مجازات حبس برای شما در نظر گرفته می‌شود. و اما نکته بعدی اینکه شاکی خصوصی نیازی نیست داشته باشید . در واقع دادسرا شما را مجرم دانسته و مونده مرحله دادگاه اگر دفاعیات مناسب نداشته باشید با توجه به تعدد اتهامات شما حبس میشید با ما تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان صدور حکم حبس وجود دارد
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
سن شما چقدر است؟