مشاوره حقوقی رایگان - حبس برای زن باردار

خانمی به جرم فساد و فحشا به 3 ماه حبس محکوم شد . و حکم در دادگاه تجدید نظر قطعی شد. الان خانم ازدواج کرده و باردار هست . و هر لحظه ممکن است پیام اجرای احکام برایش بیاد. لازم به ذکر است چون سن خانم بالای 35 هست به صورت لقاح و ای وی آف باردار شده است. روش نوین بارداری . و هزینه و وقت زیادی شده تا باردار بشه. اگر توی این مدت سیکل بارداری اش حکم اجرای حبس 3 ماه برایش بیاد باید خودش را معرفی کند یا درخواست پابند یا حبس خانگی بدهد . قبول میکنند ?? بارداری محافظت شده و استراحت مطلق و سختی دارد. قانون برای زنان باردار که حکم حبس دارن چه میگوید? وثیقه هم در زمان بازداشت گذاشته اند. و هنوز وثیقه در گرو اونهاست .

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

می توانید درخواست تعلیق یا تبدیل با توجه به بارداری بدهید و ضمن اینکه حبس زیر سه ماه و یک روز اجرا نمی شود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... طبق قانون آیین دادرسی کیفری، در این مورد، تا زمان زایمان، اجرای مجازات معلق شده و به تعویق می افتد

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
مطابق قانون کاهش حبس های تعزیری مصوب 1399 حبس تا 3ماه الزاماً باید به جایگزین حبس تبدیل شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اجرای حکم پس از وضع حمل صورت می گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند درخواست دهد پذیرش با قاضی اجرای احکام است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را با اجرای احکام مربوطه در میان بگذارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان تعویق اجرای حکم تا
زمان تولد نوزاد وجود دارد
و شما باید به قاضی اجرای احکام درخواست بدهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت ابلاغ از اجرا باید مدارک پزشکی ارائه نماید