مشاوره حقوقی رایگان - تصرف حریم و گل انداز جوی آب زمین کشاورزی

سلام بعضی از افراد که جوی آب از کنار زمین کشاورزی آنها میگذرد اقدام به خاکبرداری تصرف حریم و گل انداز جوی اب میکنند به صورتی که حتی از کنار جوی آب نمیشود عبور کرد و باعث هدر رفت و انحراف مقدار زیادی آب در مسیر میگردد آیا این کار جرم است و مجازات دارد راه ان چیست ممنونم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ این عمل از سوی قوانین کیفری ایران جرم محسوب میشود و مرتکبین مجرم تلقی میشوند و مجازات خواهند شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل دهید تا بررسی کارشناسی شود سپس در صورت تایید کارشناس دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید شکایت یا دعوای مناسب طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حریم جوی آب اگر تصرف شده باشد امکان شکایت وجود دارد.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

قابلیت طرح شکایت و باز پس گیری حریم جوی وجود دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا از طریق شورای حل اختلاف محل تامین دلیل با جلب نظر کارشناس نمایید . در ضمن می توانید از طریق جهاد کشاورزی نیز موضوع پیگیری نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل و جلب نظر کارشناسی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست 1 دادخواست خوب ثبت نمایید