مشاوره حقوقی رایگان - رسیدن حقوق به پسر

ایا پسر که بیش از چهل سال دارد و مجرد است حقوق پدرش که فوت کرده را میتواند بگیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر تحت شرایطی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفاً در صورت از کار افتادگی می توانید از مستمری بهره مند گردید

مینا احمدی

مینا احمدی :

اگر محجور و ناتوان باشد بله( آن هم در شرايطي) در غير اينصورت خير

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تنها در صورتی که مجرد بیکار و از کار افتاده باشد و کمیسیون پزشکی آن را تایید کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر فرزند ذکور از سن 18 تا 25 سالگی مطابق ماده قانونی حمایت از خانواده می‌تواند پول پدرش را بگیرید به شرطی که تحصیل کند و گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشد بیشتر از سن 25 حتی اگر اشتغال به تحصیل هم داشته باشد شدنی نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر فقط در صورت ناتوانی جسمی با تایید کمیسیون پزشکی

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر در صورتی که واجد شرایط باشید میتوانید اقدام کنید شرایط آن عدم اشتغال کار افتادگی و مجرد بودن است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه معلول و از کارافتاده باشد حقوق مستمری پدر به او تعلق میگیرد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
اصولا خیر مگر تحت شرایطی امکان پذیر است.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

پسر بالای 18 سال در صورتی می‌تواند حقوق مستمری بگیرد که دانشجو باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی تواند ، مگر اینکه تحت تکفل پدر بوده باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با شرایط شما خیر مگر معلولیت و شرایط خاص داشته باشید . ملاک مقررات وتشخیص اداره مربوطه می باشد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

خیر باید از کارافتاده بوده و یا به دلیل موجهی امکان کار کردن نداشته باشد.