مشاوره حقوقی رایگان - موتور ها پلاک میشن؟

سلام میخواستم بپرسم موتور های مزایده ای پلاک و سند میشن یا نه و اینکه کارت سوخت بهشون تعلق میگیره یا نه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در برخی موارد پلاک میشوند ولی به دشواری بست به مدل موتور سیکلت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به سال ساخت موتور دارد و بطور کلی مشکل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با شرایط خاصی اگر اسناد مالکیت موتور موجود باشد امکان تعویض پلاک وجود خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مزایده مربوط به ارگانهای معتبر مثل ستاد فرمان امام یا دادگاه باشد بله

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

هیچ فرقی با بقیه موتورها نداره و کلیه موارد و اسناد به این موتورها هم تعلق میگیره

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

در صورت انتقال مالکیت قانونی و صدور سند حتما و در غیر اینصورت خیر

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

با شرایط خاصی

امکان تعویض پلاک وجود خواهد داشت

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از مرجع برگزار كننده مزايده سوال نماييد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از اداره راهور مرکز استان پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات راهنمایی و راننپگی ملاک است درضمن سال ساخت مدل موتورنیز ملاک است. اگر پلاک تعلق بگیرد متعلقات آن نیز شامل می شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت کامل بودن مدارک و فرسوده نبودن بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورت داشتن مدارک معتبر مانعی ندارد