مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر

سلام
من تصادف در سال 99 داشتم که راننده مقصر بودم و تا بهمن 1400 طول درمان داشتم که پزشک قانونی نامه تعیین درصد رو ارسال کرد دادسرا و اول اسفند مراجعه کردم بیمه و پرونده رو تکمیل کردم الان که سال 1401 هست و بیمه دیه من رو پرداخت نکرده با توجه به این که راننده مقصر هستم و بیمه هم تاخیر در پرداخت داشته دیه من باید به نرخ چه سالی پرداخت بشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دیه به نرخ ، زمان تصادف محاسبه و پرداخت خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه طبق بیمه نامه به نظر به نرخ سال تصادف پرداخت می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس نرخ دیه در بیمه نامه پرداخت میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام دیه به نرخ سال تصادف پرداخت خواهد شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. پرداخت دیه طبق قانون نرخ روز یا یوم الادا می باشد لیکن بیمه ملفک به پرداخت تا سقف بیمه نامه است نه بیشتر،

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی دیه به نرخ روز می بایست پرداخت گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛؛

دیه به نرخ روز محاسبه

و پرداخت می شود.