مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ديه تصادف شخص ثالث

با سلام
من حدود يكسال پيش با كاميون تصادف كردم . مقصر شناخته شدم و با اورژانس به بيمارستان رفتم و تحت عمل جراحي پا قرار گرفتم و چندين ماه در استراحت پزشكي داشتم و همچنان هم درگير درمان هستم و داراي بيمه شخص ثالث مي باشم در كروكي افسر اعلام كرده كه به دليل بي احتياطي به دليل خوردن شرب مشروب الكلي بوده ولي قاضي دادگاه نامه برائت داده و پرونده بيمه اينجانب قرار بود توسط كسي اقدام و پيگيري بشود ولي 4 ماه پيش متوجه شدم كه هيچ اقدامي از سوي ايشان انجام نشده است.
آيا مي توانم اقدام به شكايت از بيمه بابت دیه نمايم؟
آيا به نتيجه مي رسم ؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
جهت دریافت خسارت میتونید به بیمه مراجعه کنید ودرصورت عدم پرداخت طرح دعوا نمائید .درصورت رد ادعای استعمال مشروب درحین رانندگی ازسوی دادگاه خسارت باید ازسوی بیمه پرداخت گردد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بله راننده مقصر حادثه نیز میتواند در صورت دارا بودن گواهینامه و بیمه نامه به بیمه مراجعه نماید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر بیمه حوادث نگرفتید ییمه ثالث ماشین خودتان برای خسارت دهی کفایت نمی کند در چتین مواردی باید صندوق خسارات بدنی طرف دعوا باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

راننده مقصر حادثه نیز میتواند در صورت دارا بودن گواهینامه و بیمه نامه به بیمه مراجعه نماید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. باتوجه به توضیحات شما ، امکان اخذ خسارت از بیمه ثالث وجود ندارد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید