مشاوره حقوقی رایگان - جمع سابقه بیمه تامین اجتماعی و بیمه روستائیان

سلام. من 13 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم. مدتی جایی مشغول کار بوده ام و مدتی هم بیمه زنان خانه دار پرداخت کرده ام. الان به دلیل نرخ بالای بیمه و شرایط جدید کاری تصمیم دارم از بیمه روستائیان و عشایر استفاده کنم.سابقه این بیمه ها با هم قابل جمع است؟ اگر بخواهم مثلا بعد از بیست سال دیگه حق بیمه پرداخت نکنم و بازنشست بشم بعد از 7 سال پرداخت این حق بیمه امکانپذیره؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق شماره گویا سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید.
یا با شماره 1420 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی انتقال حق بیمه اریک بیمه به بیمه دیگر میسر است اما مبلغی پول نیز باید پرداخت کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله انتقال حق بیمه اریک بیمه به بیمه دیگر میسر است اما مبلغی را نیز باید پرداخت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از یک صندوق باشد تجمیع ان مانعی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ا شماره 1420 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شما ابتدابایددادخواست باموضوع تقسیم ترکه ومطالبه سهم الارث تقدیم دادگاه نمایید،پس ازآن اجرت المثل را بخواهید.دادخواست بایدتوسط وکیل کاربلد نگاشته شود

مجید فرهادی

جناب آقای مجید فرهادی :

1..خیر
2..باید سن شما بالای 55سال باشد تا بتوانید بازنشسته بشید و مهمتر از آن درصورت عدم پرداخت حق بیمه تا این سال، مستمری بازنشستگی به شما تعلق نمیگیره مگر در صورت فوت که به بازماندگان از قبیل شوهر و فرزندان با رعایت شرایط تعلق میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر از یک صندوق باشد تجمیع ان مانعی ندارد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.