مشاوره حقوقی رایگان - موتور مدل 87 قولنامه بدون سند

سلام من یه موتور مدل 87 خریدم که فروشنده اول گفت مدارک کامله یه قولنامه دستی نوشتیم و من یمقدار پول دادم مابقی قرار شد موقع انتقال سند بدم الان بعد گذشت دوماه متوجه شدم که مدارک موتور گم شده و فروشنده فقط یه نامه ازادی موتور از دادگاه داره خودشم قولنامه ای خریدش موتور پلاک ملی هستش میخواستم بدونم ایا میشه با برگه ازادی از دادگاه و قولنامه که دارم بنام خودم سند بگیرم و تعویض پلاک کنم
درضمن استعلام هم گرفتم سرقتی نیست

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد آن نامه به چه دلیل به ایشان داده شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای انتقال سند و تعویض پلاک ، شما باید از مالک پلاک وکالتنامه داشته باشید یا دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک در دادگاه اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است متن وکااتنامه باید بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده ثبت نمایید . جهت تنظیم دادخواست میتوانید از طریق مشاوره ارتباط برقرار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید.
به نظر امکان تعویض پلاک وجود ندارد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی و اثبات وقوع عقد بیع بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از فروشنده وکالت داشته باشید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی اولا بستگی به محتویات نامه یادشده دارد.ثانیا به صرف مدارک مزبور امکان انتقال سند ندارید می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت مالک و فروشنده مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به دادگاه تقدیم نمایید. دادخواست می بایست علیه مالک اصلی و ایادی بعدی ارائه شود .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای تعویض پلاک باید از مالک پلاک وکالت نامه رسمی اخذ نمایید و سپس اقدامات بعدی را انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در این خصوص می بایست از مالک وکالت داشته باشید یا از طریق دادگاه محترم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید وکالتنامه اخذنمایید در غیر اینصورت باید دادخواست الزام به تنطیم سند مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید کارت موتور وبرگ سبز جهت تعویض پلاک مومود باشد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.