مشاوره حقوقی رایگان - قسط بندی دیه

سلام. شوهرم440میلیون باید دیه بده حالا400تونستیم جور کنیم40تومن دیگه رو میتونیم قسط بندی کنیم ایا اون40تومن دوباره روش پول میاد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آنچه به سال جدید بیفتد به نرخ روز محاسبه می‌گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر دیه تصادفات باشد بر اساس بیمه تغییری نمیکند . اما در غیر این صورت مازاد دیه به نرخ روز است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است یکجا پرداخت شود. بله به نرخ روز می بایست پرداخت شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما ببرید اجرای احکام پرداخت کنید و درخواست گذشت البافی یا اقساط انرا بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. آیا دادخواست اعسار داده اید یاخیر؟ اگر دادخواست نداده اید توافق طرفین ملاک است. اگر دادگاه اعسار شمار قبول کند با پرداخت اولین قسط دیگر خسارت تاخیر تادیه شامل نمی شود.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلام و احترام
کاربر گرامی بله دیه به نرخ روز محاسبه می گردد بنابراین اگر پرداخت موکول به سال آینده گردد براساس نرخ دیه سال آتی محاسبه می گردد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

بله،به نسبت باقی مانده،باید به قیمت روز پرداخت کنید.میتوانید دادخواست اعسار تقدیم نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست اعسار و تقسیط بدهید و در طی آن تقاضای تقسیط مبلغ 40 تومان را بکنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست اعسار بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باقی مانده به نرخ روز محاسبه میگردد نسبت به آن اعسار دهید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
خیر نمیاد درحقیقت باید دیه به نرخ روز پرداخت وسالی که تادیه میشه محاسبه بشه و شماتادوسال فرصت پرداخت دارین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی از طریق شعبه اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر معسر شناخته شود قابل قسط بندی است و قسط دیه به نرخ روز باید پرداخت شود مثلا اگر پرداخت دیه و قسط آن در سال 1402 صورت بگیرد به نرخ دیه سال 1402 محاسبه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا در صورت پذیرش اعسار ، مبلغ محکوم به اقساط گردد و دیگر خسارت تأخیر تعلق نخواهد گرفت

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه دیه تصادف باشد . خیر نسبت به قیمت دیه سال که اجرا میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست اعسار از پرداخت باقی مانده مبلغ دیه را نمایید