مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از طرف مقابل در تصادفات

با سلام و خسته نباشید
من چند روز پیش از حالت پارک در کنار خیابان در حال دور زدن بودم، پشت سرم در فاصله حدودا 100 الی 110 متری دو ماشین در حرکت بودند، ظاهر پشت آنها موتوری بوده که من موتور را ندیدم. حدود یک متر چرخ های جلو ماشین از خط وسط خیابان عبور کرد که موتور با دو سرنشینش محکم به چرخ جلو سمت راننده برخورد کرد‌ و منجر به جرح شد.سرعت موتور زیاد بود بطوری که سرنشین عقب از روی کاپوت جلو پرت شد و آسیب زیادی هم به کمک و گلگیر ماشین واردشد. اورژانس و 110 آمدند. طبق نظر کارشناس راهور من مقصر شناخته شدم.
حال سوال من این است که با توجه به اینکه راننده موتور حدود 16 سال سن دارد و گواهینامه ندارد، سرعتش هم بالا بوده و حواسش هم پرت بوده و توجهی به جلو نداشته، کلاه ایمنی هم نداشته، آیا می توانم از ایشان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نداشتن گواهینامه و سایر موارد دلیل بر مقصر بودن نمی باشد میبایست علت تصادف مشخص گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما مقصر بودید که خیر البته ایشان به علت نداشتن گواهینامه با صلاحدید قاضی جزای نقدی یا حبس دارد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، امکان اعتراض به نظریه کارشناسی و ارجاع موضوع به هیات کارشناسی از طریق شورای حل اختلاف بنا به میزان خسارت وارده می باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید به نظر کارشناس اعتراض نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مواردی که عنوان کردید تخلف راهنمایی است و موجب جریمه است و تاثیری در مقصر یا غیر مقصر بودن تصادف ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات این ادعا دارید از جمله فیلم دوربین مداربسته شاهد و یا هر چیز دیگری بله می توانید پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان به جهت نداشتن گواهینمایی جریمه میشوند اما مقصر را کارشناس راهور تعیین می کند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز عدم گواهینامه و کلاه ایمتی و غیره مانع مقصر شناخته شدن شما نیست اون موارد از طرف پلیس جرائم خودش رو داره و باید پرداخت بشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مطالبی که فرمودید تخلف راهنمایی است و موجب جریمه است و در مقصریاغیر مقصر بودن طرف مقابل ندارد.

یک وکیل :

با سلام مقصر توسط کارشناس راهور تعیین می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید نسبت به کروکی و نظریه افسر راهنمایی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقصر را پلیس راهور تعیین میکند و تخلفات ذکرشده را پلیس جریمه میکند

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

نداشتن گواهی نامه رانندگی جرم جداگانه ای است و جداگانه رسیدگی خواهد شد و شما از این بابت نمی توانید شکایت کنید.می توانید به نظریه کروکی اعتراض نمایید تا هیات 3 نفره کارشناسان ادعای شما را بررسی نمایند.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

کروکی باید بررسی گردد می توانید نسبت به آن تقاضای هیئت کارشناسی نمایید از طریق شورای حل اختلاف البته اگر شاهد و مدرکی دال بر تخلفات فوق از سوی موتورسوار دارید ممکن است کارشناسان شما را به نسبت تساوی مقصربدانند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مقصر توسط کارشناس راهور تعیین می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به نظریه کارشناسی اعتراض نموده و درخواست کارشناسی مجدد در هیات 3 نفره را درخواست نمایید