مشاوره حقوقی رایگان - لغو حکم جلب سفته

سلام من پشت سفته ی شخصی رو بعنوان ضامن امضا کردم که اون هم پرداخت نکرد و دارنده ی سفته اقدام به شکایت از من کرد به مبلغ بیست میلیون و دادگاه هم منو محکوم به پرداخت بیست و دو میلیون کرد و شاکی جکم جلب من رو گرفت با توافقی که باهم کردیم من یک فقره چک به مبلغ بیست میلیون از یک نفر معتمد گرفتم برای دو ماه دیگه در ابتدا قبول کرد ولی بعد یک هفته تماس گرفت که بخاطر حساب پولش باید هفت تومن دیگه نقدی بهش بدم وگرنه برای جلب اقدام میکنه میخواستم ببینم میتونم دادخواست بدم و حکم جلب رو لغو کنم؟!در ضمن در توضیحات چک هم کاملا قید شده بابت سفته

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مدارک پرداخت یا اعلام رضایت روی پرونده اجرای احکام نیست دوباره میتواند جلب بگیرد

رقيه  قايدي

سرکار خانم رقيه قايدي :

سلام اگر صورتجلسه شده باشه و شما رسید گرفته باشد امکانش هست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده هایی که موضوعات حقوقی و اجرائیه توآمان با یکدیگر است باید بررسی دقیق و جامعی به عمل آید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر به گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد