مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب سفته

سلام بنده سفته ای به شخصی دادم ایشان اقدام کردند و دادگاه به ایشان رای داد و اعسار بنده مورد قبول وارد نشد .حال ایشان حکم جلب گرفتن و یکبار آمدن درب منزل بنده نبودم برای گرفتن دوباره حکم جلب چندروز دیگه زمان میبره یا همان یکبار حکم باز میتونن بیان درب منزل ؟ حکم جلب حقوقی بودن و آیا باید حتما با مامور کلانتری تشریف بیارن ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با مامور کلانتری می آیند و بستگی به این دارد که حکم جلب برای چه مدت تاریخ دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حکم جلب و دستور ورود به منزل مسکونی ، مدت دارد
و مشخص شده که به چه تعداد امکان ورود به منزل وجود دارد
بله الزاما باید همراه با مامور کلانتری باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله حتما باید با حضور مامور کلانتری درب منزل شما بیان بعدا میتونن کد ملی شما را نیز مسدود کنند که مشکلات زیادی برای شما به وجود خواهد آورد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم جلب و حکم ورود به منزل مقید به زمان است.
اجرای این حکم توسط مامور کلانتری به انجام خواهد رسید.

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

حکم جلب مقید به زمان بوده و الزاما توسط مامور کلانتری باید انجام شود.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام همون حکم جلب معتبر است حدودا تا یک ماه

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام.احکام جلب بسته به ماهیت و نوع دعوی دارای مهلت اقدام و انقضا می باشند لذا تا انقضا مهلت و عدم تمدید قابل بکارگیری اند... هر جلبی با همکاری فرد و اقدام توسط احدی از ضابطین قضایی منجمله مامورین کلانتری و ... صورت می پذیرد...

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بستگی به دستور صادره دارد اصولا برای 1 ماه صلدر میشود

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

حکم جلب شما مهلت داره و تا انقضا مهلت میتونن جلب کنند و با انقضا مدت قابلیت تمدید مجدد داره و یک روز زمان میبره تا تمدید کنند . اجرای جلب حتما با حضور مامور کلانتری صورت میگیرد