مشاوره حقوقی رایگان - تصادف دوچرخه با سواری

سلام پدرم با دوچرخه بوده و بعد از 12ساعت در بیمارستان فوت کرد حالا کروکی دوچرخه سوار را صددرصد مقصر اعلام کرده آیا دیه به ما تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید.
اگر مقصر باشد دیه تعلق نمی گیرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر دوچرخه سوار مقصر شناخته شده باشد بله ایشان مسئول پرداخت خسارت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خرید می توانید از طریق صندوق خسارتهای بدنی پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ایشان مقصر بوده باشد و کروکی هم به همین ترتیب تنظیم شده باشد میتواند دادخواست مطالبه دیه نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر وقتی مقصر بوده است

چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما به نظریه کارشناسی و کروکی اعتراض نمایید و لایحه دفاعیه دقیق تنظیم نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر ،
در صورت باقی بودن مهلت قانونی می توانید به کروکی اعتراض نمایید تا مجددا مورد کارشناسی قرار بگیرد و در صورت تغییر در درصد تقصیر می توانید در خصوص دیه اقدامات لازم را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر ولی میتوانید نسبت به آن اعتراض کنید