مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام من 14سالمه و تقریبا 3سال پیش برادرم در نبود بابا و مامانم بهم تجاوز می‌کرد. الان تازه معنی پرده را میفهمم و نگرانم نمیدونم چیکار کنم و اینکه اصلا در این مورد به مامانم نمیتونم چیزی بگم چون به شدت به برادرم علاقه داره و حرفمو باور نمیکنه. لطفا راهنماییم کنید؟ چجوری با مامانم بگم که ببرتم دکتر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام با اورژانس اجتماعی 123تماس بفرمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مورد شما یک مورد کاملا حساس اس و با وسواس هرچه بیشتر باید به آن توجه کرد بهتر است با مشاورین خانواده صحبت کنید یا اگر امکان دارید از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول خودت تنها به یک پزشک متخصص زنان مراجعه کنید تا معاینه کند شاید پرده بکارتت سالم باشد اگر سالم بود که خدا را شکر اما اگر نبود فقط به مادرت بگو.
درضمن نیاز نیست هیچ اقدام دیگری برعلیه برادرتان انجام دهید مگر اینکه برادر تان متنبه و پشیمان نشده باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد میشود با تلفن 123 تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خودتان می توانید به پزشک متخصص مراجعه کنید.
اگر پرده از بین رفته بود می توانید با مادرتان در جریان بگذارید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است که با مادر خود در میان بگذارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خودتان میتوانید به دکتر رجوع کنید و مورد معاینه قرار گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا موضوع را با یک روانشناس در میان بگذارید تا از نظر روانی آرامش بیشتری داشته باشید و سپس به صورت حقوقی اقدام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید خودتان به پزشک مراجعه کنید تا مورد معاینه قرار گیرد و یا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید