مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله

با سلام بنده یک حواله پژو 206شش ماه پیش خریداری کردم که بصورت پیش فروش بوده همه وجه رو هم خودم واریز کردم مبلغ 20میلیون هم به فروشنده پرداخت کردم وکالت بلاعزل گرفتم و قولنامه دستی الان ماشینو تحویل گرفتم ولی فروشنده مدارک رو تحویل گرفته و واسه تعویض پلاک و سند ب مشکل خورد چه راه حلی پیشنهاد میکنین با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا مطابق قرارداد برای ایشان یک اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست استرداد بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه بعد دادخواست الزام به تحویل مدارک

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است توافق نمایید
و شکایت ننمایید زیرا خرید و فروش حواله خودرو ممنوع است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه خرید و فروش حواله جزم است نمی توانید اقدامات قانونی لازم را انجام دهید بهترین کار برای شما این است که سازش نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس قراردادی که دارید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست مطالبه وجه ثمن معامله